11 január, 2015

A szeretet sebezhetővé tesz - 23.

Hi Guys, 

Nem lehetek elég hálás, nem tudom elégszer elmondani, hogy az elég legyen : KÖSZÖNÖM !♥
Elsem tudjátok képzelni mennyit jelent ez nekem,a  kislánynak - aki nem is olyan kicsi. 
2013.07.12-én csatlakoztam a bloggerhez, és akkor még fel se merült bennem, hogy valaha is lehet nekem 88 olvasóm ...! 88 ! Mikor megláttam a számot, esküszöm felsíkítottam, anyu azt hitte baj van :) 
Szóval, vissza térve, nagyon köszönöm, és köszönöm, és köszönöm :)♥ A pipákat, a kommenteket, a díjakat, és a cseréket is :)♥ Mindent ♥
Lassan kezdem azt hinni, hogy csak álmodom ♥ 

Ölelés a tanyáról ♥ Hihetetlenek vagytok ♥
***

A hét Hercegnője : Hailey Sz. Malone

Kedves Toffi!
A blogot 3 napja olvasom, és a sorok, amiket írsz, csak fogytak és fogytak.Aminek kevésbé örültem/örülök. De a lényeg, a lényeg Csodálatos! Ez az egy szócskával körül tudom írni az egész blogot! És ezt csak is a legjobb szempontból mondom. Nincs annyi, és olyan szó, ami megfelelő lenne, ahhoz hogy elmondhassam a véleményemet a történetedről! Egyszerűen a történet, a szereplők, a megfogalmazá, a szókincsed magával ragadott! ♡ Mintha én is a történeted szereplője lennék, és mind azt én is átérezhetném és átélhetném, amit leírsz, mind ezt olvasás közbe. Ezért is van hiányérzetem, ha nem olvasom..., mintha nem lenne teljes az életem. Bugyután, tán' nyálasan hangzik, de Így van! 
Köszönöm, hogy egy ilyen Blogot is olvashatok! Várom a folytatást! 
Millió puszi; Hailey

---------------------

Miután apámmal lerendeztünk pár kérdez-felelek játékot, s az agymosóst részt, na meg persze átbeszéltük a papírokat, az üzlet fejlődését és, hogy ha kipihentem magam, nyugodtan vissza térhetek dolgozni, hogy legalább a gondolataim ne máson járjanak, elmentem lepihenni. Egy darabig feszélyezve éreztem magam apa közelébe, hisz azt hittem, újra szemre hányást tesz, és kezdődik előröl az " egész a te hibád, tudod, hogy nem feküdt volna le vele, ha nem hanyagolod el". Ezt hallgattam fél évig, mikor már annyira kivoltam, hogy képes voltam felállni és elhagyni a házat, utána apám is rádöbbent, hogy átlépet egy bizonyos határt. Tudom elszúrtam, hisz a kapcsolat 70%-ban Mercedes "feladata" volt, de én szerettem, és tiszteltem mindenért. Elnéztem a dilijeit, és elfogadtam a heti vásárlós fétiseket. Nem vagyok rossz ember - ilyen téren - szimplán csak kevés időm volt, és úgy gondoltam, ha feleségül veszem, akkor ez a hiedelme arrébb hág, és elhiszi, hogy szeretem. De ez nem így lett, és a kísértő múltam miatt, vagyok most ott , ahol. Több órányi beszélgetés után, már megrökönyödve zuhantam be az ágyba, szivar és Whiskeytől bűzölögve. Nem érdekelt, hogy ing van rajtam, és farmer - a cipőmet lerúgtam , de másra már nem volt életkedvem.

- Harry - szólított egy női hang, ami így az álmomból visszalökött a valóság durva padlójára. - Harry - a hang mellé, egy bársonyosan puha kéz is csatlakozott, ami a hátamat simogatta. Úgy látszik, sikerült hasra tornáznom magam, a hatalmas pihenésbe. A szemeimet lassan nyitottam ki, de még így is erősen bántotta a fény, ami az ablakon keresztül tört be. A nap már fent magaslott az égen, így rájöttem, hogy sikerült átaludnom egy napnak megfelelő időt. Ez van ha az ember végig vezett egy 32 órás utat.
- Kelj fel álomszuszék - halkan felkuncogott, majd éreztem, ahogy a matrac besüpped, ezzel a tudtomra adva, hogy leült elterülő testem mellém.
- Még öt perc - morogtam, de tudtam, hogy úgy sincs esélyem.
- Csináltam neked egy kis meggyes piskótát, lent vár  - újságolta büszkén - Persze, ha a nagyságos úr még be mer jönni a személyzeti konyhába - azonnal felpattantam, és már is az ijed tekintetű, de még is nevető Maria mellé csapódtam.
- Ugye viccelsz ? - kérdeztem mosolyogva, és már is rendbe szedtem magam, hisz még is csak egy alkalmazott mellett vagyok.
- 31 évesen is úgy viselkedsz, mint egy tinédzser. Nézz magadra, ruhában alszol, és ugrassz a pitére - nevette el magát.
- Néha megtehetem, ha senki sem látja - kacsintottam rá, mire mégjobban kuncogni kezdett, az ötvenes éveinek végét koptató nő. 
- Kimenjek míg elkészülsz ?
- Nem kell, csak átöltözöm, meg kezdek valamit ezzel a bozonttal.
- Nem is értem miért nem vágattad még le.
- Lisa meg is ölne, állandóan arról beszél, hogy mennyire imád beletúrni meg, hogy popcorn illata van - bassza meg Style. Kitágult szemekkel fordultam hátra Mariara, aki még mindig az ágyon ült, és az éjjeli szekrényen pihenő képkeretet bámulta. Reménykedtem, hogy nem hallotta meg amit az előbb elhadartam. Tudtam, hogy ő lenne az első aki megtudná, de nem akartam haza térésem után, egyből mindenkinek elújságolni, hogy Mercédes után, végre mást is hozzám csapot a sors.
- Most úgy teszek mintha nem hallottam volna, mert abban a hitben vagyok, ha elkell valamit mondanod, amiről tudnom kell, akkor azt a közel jövőben megteszed, és nem kell faggatóznom - ijesztő volt mennyire ismer.
- Várj meg itt, és mindent elmesélek - egy melegítő alsóval, és pulcsival bevonultam a fürdőbe. Rekord sebességű idő alatt zuhanyoztam le, majd megtörölköztem,és felhúztam egy régi pólómat, rá a pulóvert alulra pedig a melegítő alsó, és egy pár zokni került. Hajamat áttöröltem, majd egy copfba fogtam, hogy ne zavarjon a nap további részében. Tényleg úgy néztem ki mint egy tinédzser, sehol az öltöny, a nyakkendő, vagy a kalap. 
- Na szóval - léptem ki az ajtón, majd a törülközőt a fotelbe hajítottam, Maria szörnyülködő arckifejezéssel követte tettem. - Majd elteszem - sóhajtottam egyet.
- Harry tudod ...
- Apám most nem érdekel, különben is furcsa volt a beszélgetésünk ma - zártam le a témát.
- Akkor mesélj nekem ... Li ?
- Sa, Lisa - mosolyogtam rá. - Igazából Elisabeth, de szerintem sokkal jobban illik hozzá a Lisa - kezdtem bele lendülni, amit Maria csak olyan "mindent tudó " tekintettel, mosolyogva hallgatott végig.
- Legutóbb voltam egy hajón, tudod ahonnan mindig küldök képes lapot ?! - a nő csak bólogatott. - Na, fél éve ismét ott voltam, aztán már a bejáratnál egyből kiszúrtam, de akkor még csak lefeküdni akartam vele - Maria szemöldök össze húzva csapott egyet a vállamra. - Most mivan ? - nevettem fel.
- A nők nem erre valók - szidott meg mosolyogva, mire fejemet rázva tovább meséltem.
- Ugye ő pincérnő volt a hajón, így mindig sikerült valahol elkapnom. Először próbált eltaszítani magától, de akkor rájöttem, hogy más megközelítésből kell, hogy közelebb férkőzhessek hozzá. Aztán ahogy telt - múlt az idő, inkább én szerettem belé, mint ő én belém. Csak aztán minden átfordult a ló túl oldalára ...- egy kósza sóhaj szökött ki a számon.
- Harry, a szeretet sebezhetővé tesz - kezét a kezemre tette, és biztatáskép megszorította azt.
- De én nem akarok sebezhető lenni, nem ilyen téren - erősködtem.
- Nem kell minden férfinak kősziklának lenni, nincs azzal semmi baj ha több mindent táplálsz egy nő felé, mint amit ő viszonozz
- Itt nem csak erről van szó Maria - mély levegőt vettem, és bele mentem egyből a történet közepébe.
- Tudod, kiderült, hogy a hajó tulajdonosa egy Maffia szervezett igen jelentős tagja, még hozzá a mexikói csapaté. Drogkereskedéssel foglalkoznak, és embercsempészettel, leginkább lányokkal.
- Miért kell neked ismét bele folynod ilyenekbe ? - ijedt tekintete, csak még jobban táplálta bennem a kialakuló félelmet, pedig eddig még semmi olyan nem történt.
- Nem csak én vagyok benne... Lisa apja meg ennek a csodás kavalkádnak a másik felén áll, az ő felmenője a Spanyoloknál a főnök: fegyverkereskedelem, és lóversenyek. Ez itt még a biztatóbb jó oldal, Lisa elmondása szerint. De az apja visszavonulóba van, ezért látszik minden szépnek arra fele.
- Harry, Harry - rázta fejét sóhajtva. - Mibe keveredtél?!
Most már nem menekülhetek ki ebből, el kell mondanom mindent.
- Így vissza gondolva, és tudván ki kicsoda, rájöttünk, hogy Carlos - ő volt Lisa főnöke - elakarta adni őt egy férfinak, aki akkor a hajón tartózkodót, de mindenki abban a hitben volt, hogy ez egy teljesen barátságos dolog, és ellehet ezzel a lánnyal tölteni három a napot, pár dollárért. De mielőtt az árverés elkezdődött volna, hallottam, ahogy Carlos egy Larkin nevű fickóval beszél, és megegyeztek abban, hogy a férfi csak bemond egy kicsit magas összeget, amit a hajón tartozódók nem tudnak kifizetni, és így övé lesz a lány, s majd tudnak rajta kereskedni azzal, hogy kurvának állítják ki - Maria tekintete kétszeresére tágult.
- Milyen férfiak vannak a földön, borzalmas - szörnyülködött, és már én szorongattam az ő kezét, s nem pedig fordítva. - De ugye nem esett semmi baja a kislánynak? - kérdezte aggódva, mire bennem csak nőt a  felé érzett szeretett. Nem ismeri, még is jobban aggódik érte, mint bárki másért.
- Nem, ott voltam.
- Mindig játszod a lovagot, nem igaz ? - egy szelíd mosoly jelent meg az arcán, míg én lesütött szemmel folytattam.
- 2 millió dollárt ajánlottam fel ...
- Remélem, apád nem tudja - szakított félbe.
- Saját számláról ment!
- Ez rengeteg pénz Harry - rázta a fejét, és tudtam, hogy igaza van. De pár éjszaka és vissza tudom szerezni.
- De megérte, már amennyire. Hisz anélkül nem lenne most velem.
- De egy nőt ne megvenni akarj, a szívét hódítsd meg drágám - olyan volt, mint ha az édesanyám lenne, együtt érző, de még is szidalmazó.
- Eddig azt hittem sikerült is, de valami közbevágott, és teljesen megváltozott.
- Lehet, csak össze van zavarodva.
- Míg eltöltöttük a három napot, minden olyan tökéletesnek tűnt, de aztán Louisnak itt is megkellett jelennie.
- Louis? Az a Louis? - értetlenkedett.
- Igen, Tomlinson elrabolta List, majd valami Carviát keresett rajta. De kihoztuk, csak aztán jött egy idióta terv, és így le kellett, hogy ugorjon egy hajóról, majd benne volt a tévébe, én pedig bepánikoltam. Nem akartam még nagyobb botrányt, így ide jöttem, úgy volt, hogy ő is jön, de összevesztünk és azt mondta felejtsem el. Nem tudom elfelejteni Maria, nem megy - ökölbe szorítottam a kezeimet, s hadartam össze - vissza, a végére pedig teljesen kifordultam az erős férfi szerepéből.
- Ez nekem már túl bonyolult drágám.
- Tudom - nevettem el magam halkan. - Ezért nem akartalak belevonni, mert ez már nekem is fájdalmasan kesze kusza. Úgy érzem, hogy ezt már én sem vagyok képes helyre rakni.
- Harry, kisgyermekkorod óta veled vagyok, és láttalak már átvészelni szörnyű napokat. Hidd el nekem, ezt is meg fogod oldani.
- Már nem minden olyan, mint akkor... te is tudod, hogy nem vagyok egy angyal - keserű mosoly virított az arcomon, míg Maria csak a fejét rázta, és megértően simogatta a kézfejem.
- Nézz magadra ki voltál, és ki lettél. Van múltad, de hát istenem kinek nincs? - kérdezte, egy kis nevetéssel a hangjában. - Próbálj meg ne titkokból várat építeni magad köré, győzd meg a lányt, hogy te igen is egy angyal vagy, mert szerintem ezt ő is tudja.
- Semmit sem tud rólam.
- Hát itt az ideje, hogy beavasd! - utasított szelíden.
- És mi van akkor, ha emiatt - kezeimet a levegőbe dobva utaltam a környezetre - megijed, és inkább elmegy.
- Mutasd meg neki, hogy ez - bökött a mellkasomra, pont oda ahol a szívem oly' vadul vert - többet ér, mint ami körülötted van.
- Köszönöm - enyhültem meg, majd egy hatalmas ölelésbe fogadtam a nőt.
- Csak hallgass az ösztöneidre, és mindent meg fogsz tudni oldani - ölelt vissza ő is, majd egy puszit nyomott az arcomra.
- Na, gyere, menjünk, mert ezek az új szobalányok semmit se tudnak, és a "kastély" se takarítja ki magát.
- És a pitém is ki fog hűlni - mind a ketten elmosolyodtunk, majd elhagytuk a szobám.

5 megjegyzés:

  1. Imádom imádom imádom!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Tegnap találtam rá blogra és már az összes részt elolvastam. Állati jó!!! ♥ És nagyon tetszik ahogy írsz. Nagyon tehetséges vagy. Remélem hamar lesz folytatás. ♥

    VálaszTörlés
  3. Szia:)
    Egyszerűen csodálatos, ahogy írsz. Lenyűgöző:')
    Az egyik kedvenc blogom, és egyben egyik kedvenc írom vagy.<3
    Nem tudom, hogy hogyan hozod össze ezt, de káprázatos.
    Amióta olvasom a blogodat jobb a fogalmazósom is, kevesebbet ismétlem a szavakat, sőt olyan szavakat is használok már amiket régebben nem. Anyukám is észre vette és ennek örül:)
    Úgyhogy köszönöm, hogy írod ezt a csodálatos blogot/történetet.:*
    Sok blogot olvasok, de kevés fog meg. Lehet az a baj, hogy túl sablonos vagy éppen olyan, mintha írnék egy levelet facebookon az egyik barátnőmnek, de a tiéd más.
    Valami egyszerűt akartál, izgalommal telit és neked ez sikerült. Csodállak ezért téged! Egy példa képem vagy<3
    Még egyszer köszönöm, hogy írod ezt a blogot, ami valami eszméletlen és csodálatos.:)<3
    Hamar hozd a következő részt:)

    VálaszTörlés
  4. Drága, egyetlen Toffi!
    Köszönöm, hogy a hét hercegnője én lettem!:) És Köszönöm, hogy újra és újra ilyen fantasztikus részeket írsz nekünk! ♡ Ezt a részt is imádom, mint az összes többit! Az új rész is eszméletlen, és majd kiugrok a bőrömből, annyira várom a folytatást! Minden résszel meglepsz, mert mindig olyat teszel bele, amire nem is számítottam, de legalább izgalmassá teszed minden részét a történetnek. Remélem hamar olvashatom a következőt!
    Millió puszi; Hailey

    VálaszTörlés