07 szeptember, 2014

Ítélés első hallásra - 09.

A Hét Hercegnője : 
Szia. :)
Hát azt kell mondjam, ez kicseszett zseniális. Egyszerűen imádom.
Olyan cuki a kapcsolatuk és imádom, hogy Lisa nem adja könnyen magát. 
A vége meg... Jézusom, szegény Harry bébi. :(
Remélem nem olyan súlyosak a sérülései és nem marad nyoma. Kinyírlak, ha kinyíratod! 
Az a Joey Franta meg elég konkrét... Fú, de szánalom, hogy Carlos csak úgy nekidobná a lányt, mint egy rossz ribancot...
Siess a következő résszel, már alig várom! <3
xoxo: ~ Purple Strawberry
----------------------------------------------
Harry Styles

Szegény Lisát a kezénél fogva, rángattam le a hajóról. Bár nem nyávogott, és nem is ellenkezett, de tudtam, hogy nem voltam túlságosan finom. A kikötőben álló matt fekete terepjáróba szálltunk be, miután betettem a bőröndjét a csomagtartóba. Sokkos állapotban ült mellettem, szinte meg se mozdult. Nem tudtam semmit leolvasni az arcáról, egyetlen egy érzelem se jelent meg gyönyörű vonásain. Beindítottam a motort, majd a kezeimet a kormányra emeltem. Most vettem csak észre, hogy a jobb kézfejemről szinte már egy folyóként  szivárog a vér. Tanulmányozásomat Lisa is észre vette, s szörnyülködve vezette tekintetét a kezemre. 
- Nem vészes - szólaltam meg, majd a vért a nadrágomba töröltem, nehogy a lány még jobban lesokkolódjon. 
- Igen, persze - suttogta, majd az ablakon át nézte, a mellettünk elsuhanó, lemenő nap fényeiben fürdőző fákat. 
Bő 20 perc után megérkeztünk egy hotelhez, amit én már pár napja kinéztem. Lisa kiszállt, majd hátra sétált a csomagjaiért. 
Furcsa tekintettel vizslattam, majd kivettem a kezéből a bőrönd húzóját, és magam indultam el vele. Másik kezemet tartottam neki, de Ő csak lesütött tekintettel elviharzott mellettem. Beérve a recepcióra elmondtam, hogy kivagyok és , hogy már foglaltam szobát. A recepciós szörnyülködve nézett végig rajtam, és minden mozdulatomat követte. Már épp kérdezni akarta, hogy hívjon e mentőt, vagy ilyenek mikor elvettem a kulcsot a pultról, és egy köszönőmmel ott is hagytam. Lisa az előtér berendezésére szentelte a figyelmét, majd ahogy elindultam Ő is jött mellettem. Felmentünk a legfelső szintre, és az egyik lakosztály felé vettük az irányt. Belépve a szobába éreztem, hogy Lisa megdermed.
- Ez gyönyörű - motyogta maga elé, majd mint egy kislány Disney Land-ben elindult és mindent végig tapogatott, megnézett.
- Örülök, hogy tetszik - szóltam, majd a cuccát letámasztottam az egyik komód mellé. Mivel a fejem még elég kótyagos volt az alapos veréstől, így kénytelen voltam leülni az ágy szélére. Megszédültem, s olyan érzésem volt mintha az egész szoba forogna. Lisa mint egy anyuka máris rohant hozzám, és jól esett a közelsége, s az aggódó tekintete. Éreztette velem, hogy ha nem is vagyunk tisztába az érzéseinkkel, de legalább fontos vagyok neki. Még nem annyira mint Ő nekem, de haladunk, s egyszer igában  leszünk. 
- Minden oké ? - kérdezte aggódva, majd leguggolt elém. - Elég csúnya ...- húzta végig kezét az ajkaimon, mire felszisszentem. Ijedten rántotta el ujjait, majd egy bocsánatkérő tekintettel nézett szemeimbe.
- Azt hiszem - lusta mosolyt engedtem meg magamnak, mire Lis felpattant és elrohant. Pontosabban csak ki a szobából, majd vissza tért a kezében egy piros dobozkával, és egy nedves ronggyal.
- Mindig van ilyen a fürdőkben - magyarázta értetlen tekintetemnek.
Ismét leguggolt elém, így egy magasságban voltunk.
- Szólj ha fáj...- kezdte, majd a rongyot óvatosan a számhoz emelte. Felszisszentem ismét a váratlan érzésre, de uralkodtam magamon. A szám után a szemöldökömnél lévő sebet tisztította meg. Lehunyt szemmel tűrtem. Nem haragudtam rá, hiába volt fájdalmas. Inkább magamra haragudtam, hogy így kell látnia.
- Elmondod mi történt ? - kérdezte, mire sóhajtottam, és lassan felnyitottam a szemeim. Egy géz darab közelített felém, amin vörös folyadék volt. A szememnél kezdte, így tudtam beszélni.
- Nem biztos, hogy jó ötlet lenne.
- Harry, kérlek - könyörgött.
- Szerintem tudod kinek az emberei voltak - bólintott. - Akkor ezt már nem kell magyaráznom.
- De miért vert meg, vagy veretett meg ?
- Nem tudom... - hazudtam. Pontosan tudtam miért volt ez.
Mielőtt részt vettem volna az árverésen, hallottam ahogy Carlos telefonon beszél valakivel. Csak szavakat kaptam el, de az bőven elég volt, hogy rájöjjek, Lisát nem pincérnek vették fel. Azt nem tudom, hogy ezzel mennyire van tisztába, de amíg nem kerül rá sor addig én nem szeretném előtte felhozni. Carlos szavaival élve a lány tökéletes örömforrás. Még csiszolni kell rajta, és a technikáit se ismerni, de Ő lehetne a legnagyobb pénz forrás. Carlos kurvának akarta eladni Lisát.
- Mesélnél egy kicsit magadról ? - össze futott a szemöldöke.
- Mire vagy kíváncsi ?
- Bármire - rántottam vállat.
- Apámmal éltem 18 éves koromig, utána eljöttem otthonról. Új életet kezdtem Londonban, és most itt vagyok .
- Ez elég tág megfogalmazás volt  - korholtam.
- Ne beszélj, mert nagyon szar íze van - nézett rám szúrós tekintettel, majd a számhoz emelte a géz darabot.
- Apám Mario Rodriguez Esteban Fosters - az állam a padlót súrolta. Lisa apja a Spanyol Maffia főfeje ?!
- Te a maffia tagja vagy ? - ideges lettem.
- Kösz, tényleg - felállt majd a géz darabot hozzám vágta. Ahogy hallottam a konyha felé ment, így pár perc után felálltam és utána mentem, amennyire az állapotom azt engedte. Az amerikai stílusú konyha, egyik pultján ült és egy pohár vizet szürcsölgetett. Ahogy hallottam szipogott, így feltételeztem, hogy az előtörekvő sírását akarta elnyomni.
- Lis...- becéztem kedvesen, reménykedve hogy így kevésbé fog rám haragudni.
- Neked is persze egyből ez jön le ... ezért nem mutatkoztam be a teljes nevemen, mert tudtam, hogy akkor egyből elítélnél... mindenki ezt csinálja - kezdte el, de végére elcsuklott a hangja, s keserves zokogásba tört ki.
- Nem, nem így gondoltam. - mentem közelebb majd elé léptem. - Csak meglepett.
- Mindegy hagyjuk - leugrott a pultról, majd kikerülve engem indult meg a fürdő felé. Bevágta az ajtót, majd magára is zárta.
Beültem az egyik fotelbe és a laptopomat előhalásztam a hordozójából. Betöltve írtam egy e-mail-t, az egyik legmegbízhatóbb barátomnak Niall-nek. Megírtam neki, hogy legyen olyan kedves és nézzen utána három embernek. Pontosabban Carlos Crotez ; Mario Rodriguez Esteban Fosters ; és Lisa Fosters. Tudom, nem szép dolog mások után nyomozni, de Lisát is meg kell néznem ahhoz, hogy teljesen meglegyek győződve azzal... semmi baj nem lesz.
Csak úgy tudom megvédeni, ha tudom Ő más.
------------------------------------

Kedves Olvasók ....!
51 eladott ember van az oldalon, ami eszméletlen... és mindjárt elsírom magam. A 11, 612 oldalmegjelenítésről nem is beszélve. Csodálatosak vagytok :)♥
Nagyon köszönöm Viki eddigi munkáit, ami az én rettenetes helyesírásom javítgatásából áll :) KÖSZÖNÖM ♥

Ölelés a tanyáról ♥

5 megjegyzés:

  1. Szia nemrég kezdtem el a blogid olvasni és eddig fanrasztikus egy hozzá fogható bloggal sem találkoztam még csak így tovább

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Nagyon örülök, hogy tetszik, és hogy csatlakoztál hozzánk ;)
      Ez a célom :) Egy egyedi és számotokra érdekes történetet írjak :)

      Törlés
  2. Az igen!! o.O
    a spanyol maffia főnök az apja, ez de durva, nem gondoltam volna hogy ilyen a családi háttere...
    amúgy szerintem emiatt nézte ki magának Carlos, legalábbis ez az érzésem :)))))
    nagyon nagyon fantasztikus volt, kövit szeretnék most rögtön :D siess vele kérleeek! :D ^^ ♥♥
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Rekka,
      Örülök , hogy meglepődtél - haha. :)
      Ez volt a cél, hogy legyen benne egy kis csavar :) S hála istennek még számtalan ilyen lesz :)

      Törlés