07 augusztus, 2014

"Láttalak már egy szál fehérneműben" - 06.

A hét hercegnője: 
Szia! :)
Nem rég találtam rá a blogodra, és azt kell, hogy mondjam, már most imádom! Tehetséges vagy és a sztori se sablonos. Én mindenképp végig fogom olvasni :)
Csak így tovább! <3 - ~E
--------------------------------------------------

Az irodában ültem és vártam , hogy minden papír munkát lerendezzenek. Még most se tudtam rendesen felfogni a tényt...Harry megvásárolt. Nem is kevés összegért. Ebben csak az volt furcsa, hogy honnan van neki ennyi ? Ilyen gyorsan ? 
- Rendben akkor a következő kikötőnk Florida onnan pedig három napig a tiéd Harold.- már megint ez a tárgyilagos megnevezés. Bassza meg' nem egy kicseszett bögre vagyok. 
- Akkor Én mentem is! - álltam fel, és elindultam kifelé. 
- A részedről, majd még beszélünk...- szólt utánam Carlos, de én már rég bevágtam magam mögött az ajtót.
A folyosón sétálva elmerengtem a part csodás látványán. A homok aranybarnán csillogott, míg a pálmafák a magasba törve, mint egy -egy büszke katona karcsúan álltak. Az emberek tömege ide-oda sodródót, és messziről úgy nézet ki mintha ugyan úgy hullámozna akárcsak a tenger. 
- Haragszol rám ? - jött egy mély, rekedtes hang mögülem. Rögtön tudtam, hogy ki az , de még se éreztem kéztetést arra, hogy megforduljak. Inkább tovább támaszkodtam a korlátnál, és csak magam elé bámulva, tanulmányoztam. 
- Most nem fogsz hozzám szólni se ? Kellemes három nap lesz. - lemondóan sóhajtott, majd elindult.
Nem tudtam mit mondhatnék, hisz még mondhatjuk a történtek hatása alatt voltam. Lehet, hogy nem egy nagy dolog, de nekem még is óriási problémát jelentett. Három nap. 
Az agyam háborút vívott a szívemmel. Az egyik őrjöngött, mert belementem, a másik pedig majd kiugrott örömében, hogy egy ilyen férfival lesz össze zárva. Kedvelem Harry-t, mert jó fej meg minden, és külsőleg se a rossz kategóriát bővíti, de az utolsó elválásunk óta ez egy kicsit furán jött. Igazából hálásnak is kell lennem, hisz örülhetnék , hogy nem egy ilyen részeg 70-es éveiben járó pasas adott értem 50 dollárt.
- Harry!- szóltam utána, mire megpördült a tengelye körül és velem szemben megállt. Sietősen lépkedtem elé, és szinte már a lendület terhével a nyakamba fontam át a karjaimat a derekán, és öleltem olyan szorosan magamhoz, amennyire csak lehet.
- Eltekintve attól, hogy láttalak már egy szál fehérneműben... ez elégé meglepett.- karolt Ő is át.
- Eltekintve attól, hogy nem tudom mi van köztünk, örülök, hogy veled tölthetem azt a három napot.- néztem fel rá. 
- Most tényleg olyan vagy mint egy kislány.
- Sajnálom, ilyen vagyok.- kacsintottam, majd elindultam a folyosón tovább.
- Mit csinálsz ma még ? - kérdezte mellém érve.
- Nincs tervem.- válaszoltam.
- Akkor...- húzta el a szót. - Ma este elviszlek egy jó helyre.
- Inni ?
- Azt szeretnél?
- Ha megint fehérneműben kötök ki az ágyadban...- gondolkoztam el. - Lehet.
- Kikészítesz.- sóhajtott és ezzel egyetemben meg is állt.
- Tudom.- nevettem  fel, majd mivel már nem jött utánam elindultam a szobám felé és készülődni kezdtem. 

A zuhanyzással más ember öt perc alatt végezni szokott, de azaz ember nem Lisa. Én ugyan is akár órákig is alatta tudnék állni, ha lehetne. Most viszont egy bő 20 perc után végre kitudtam alóla szállni. Törülközőt tekertem magam köré, majd elindultam a szekrényem felé. A vállfára akasztott ruhák között válogattam, mikor valaki kopogott az ajtómon. Hirtelen azt se tudtam, hogy kinyissam-e vagy rohanjak vissza a fürdőbe. Végül a normális emberi viselkedés mellett döntöttem, és amúgy se tudtam volna beszaladni a fürdőbe... hisz vizes volt a padló. 
- Szia.- nevetett fel Josh, majd betolt az ajtón, így a szobámba álltunk.
- Gyere be.- szólaltam fel ironikusan, hisz már bejött.
- Nem akartam hallgatózni, de a fülembe jutott, hogy este randid lesz a Félistennel ... Szóval! - csapta össze a tenyereit. - Jöttem segíteni.
- Segíteni ? - nevetettem. Majd tovább keresgéltem a ruhák között.
- Tudjuk, hogy jó az ízlésed, de ide most egy igazán szexis darab kell. Meg kell neki mutatnunk, hogy mit veszít ha nem iparkodik!
- Veszít? Most költött rám 2 millió dollárt.
- Miről maradtam le ? Mit vett neked ... Szigetet ? - Josh szemöldöke össze szaladt, ahogy a kérdések elhagyták a száját. 
Elmeséltem neki mindent, az elejétől a végéig. Az aukciót, a vén részeg csávókat, és a pillanatot amikor felkiáltott. A pillanatot amikor végérvényesen is a szívembe lopta magát. Közben pedig sikerült dűlőre jutnunk, a ruhát illetően.
- Ebben inkább úgy nézel ki mint egy ... 18 éves szűz kislány akinek két diplomája van, vagy mint Katalin hercegnő a lovaspóló versenyen...- nevetett.
-Szerintem inkább megírom az adóbevallását aztán vissza jövök teázni egyet.- nevettem én is, majd az ágyra dőltem Josh mellé.
- A tea az jó! - jelentette ki, közben pedig a magasba tolta mutató úját.
- Inkább kávézós fajta vagyok, de a tea se rossz...- húztam el a szám gondolkodva, mire Josh felém fordult.
- Nem tudod Te, mi a jó tea... Na holnap majd csinálok neked egyet.- felállt és engem is felhúzott. - Irány a fürdő, haj és smink. - tolt a helyiség felé.
- Van egy olyan érzésem , hogy nem fogunk ketten beférni.- jeleztem mikor már ketten szorongtunk a 2x2 négyzetméteren. 
Josh inkább leült az ágyamra, és így teljes rálátást kapott a szenvedésemre. Szerettem sminkelni, de nem volt a műfajom. Vagy füstös szemeket csináltam ha buliba mentem, vagy a natúrral bíbelődtem a könnyebb napokon. Most is maradtam az egyszerűbb formánál. Hajamat átfésültem és most kivételes örültem hogy egész nap kontyban volt, így most egy kicsit hullámosabb. A vállamra omló barna hajam, és a titkárnős külsőm mellé már csak Harry hiányzott. Felvettem a cipőm, majd a kis táskába a telefonom és néhány dollárt,- egyéb szükséges dolgokat.
- Na , akkor vigyázz magadra, és holnap el kell mondanod mindent! - ölelt meg Josh, s végül utamra engedett a hosszú folyosón. Így elindult Harry kabinja felé. A kalapomat amit eddig a kezembe fogtam, most a fejemre tettem és a szemüveget is felcsúsztattam az arcomra. Egy mosolyt varázsoltam elő, s bekopogtam.
- Jó napot, az adóbevallásáról szeretnék beszélni!- mondtam halál komolyan, de a végére sikerült elnevetnem magam, hisz Harry arckifejezése mindent vitt.
- Hirtelen tényleg azt hittem, hogy azért jössz.- lépett ki mellém a folyosóra, majd bezárta maga mögött az ajtót. 
- Mehetünk ? - kérdezte én pedig bólintottam egyet. Ő is felvette a szemüvegét, és a kezét tartotta, amit én egy érdeklődő arckifejezéssel tetőztem. - Na, ne legyél már ennyire nyuszi. - mosolygott kedvesen. Belekaroltam a felajánlott karjába, s úgy sétáltunk le a hajóról.

---------------------------
Helló Mindenki!
Eltudom képzelni, mennyire utálhatok most, a rengeteg késés és a többi. De kérlek nézzétek el nekem. 
Perpillanat épp költözködés kellős közepén állunk, és az elmúlt hetekben a szüleimmel folyamatosan veszekedtünk.- bár gondolom ez mindenkinél megesik. 
Szóval kérlek legyetek türelemmel, remélhetőleg ez a káosz hamar lemegy.
Addig is itt a CSOPORT ahol képeket, videókat és egyéb érdektelen dolgokat osztok meg :D

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KOMMENTEKET ÉS PIPÁKAT! S AZ ÖSSZES OLVASÓMAT IMÁDOM ♥  
T,xx

*Írj egy kommentet, és legyél te a hét Hercegnője*

8 megjegyzés:

  1. Per-fect!!!! Várom a kövi részt! :)

    VálaszTörlés
  2. Sziaa! :)
    Nagyon nagyon jó lett, sőt kifejezetten imádtam :D
    Örülök, hogy olvashatom ezt a történetedet, nagyon megfogott, mert nem sablon és élmény olvasni :)))
    Várom a kövi részt ;)) ♥♥

    VálaszTörlés
  3. Megmondom őszintén mikor elkezdted ezt a blogot, a prológusánál tovább nem olvastam. Azt gondoltam hogy ez is olyan sablonos lesz mint a többi. Aztán teltek a napok, átgondoltam és rájöttem hogy ilyet még nemigen olvastam. A közepefele jártál mikor a történethez kapcsolódtam és nem bántam meg. Nagyszerű a történet és ahogy a karaktereket formázod. Csak így tovább egy élmény olvasni :)
    ui.: Tetszik nekem ez a Harry :D eddig mindig bunkó meg erőszakos volt mindenhol, most meg... ilyen... el tudom képzelni ezeket a mondatokat a hangján meg minden. Illik önmagához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm , hogy leírtad :) Most őszinte leszek, itt ülök totál vigyorogva a monitorra, és anyum hülyének nézz. Nagyon jól esnek a szavaitok de tényleg ♥ Örülök, hogy sikerült egy kicsit az igazi Harry felé vinnem a karaktert :) ♥
      Köszönöm , hogy velem ( velünk) vagy :)♥

      Törlés
  4. Szia! :)
    Fantasztikus lett a fejezet, ahogy eddig az összes. Harry olyan édes, imádom ezt az oldalát, és Lisa karaktere is nagyon tetszik. :)
    Remélem, hogy hamar jön a követező, már nagyon várom!
    És köszönöm szépen, hogy én lettem a hét hercegnője. :) <3

    VálaszTörlés
  5. Sziaa:)) egyszerűen .uh imádom egyáltalán nem hétköznapi és atya ég:)) tényleg nagyon nagyon nagyon szeretem ezt a történetet:))) remélem jó hosszú .... lesz:)) hogy minél tovább élvezhessük:))<3
    ui: lehetek pofátlan és megkérdezhetem a hogy a trailer zenéjének mi a címe?*o*
    XX<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szi, nagyon köszönöm :) Én is remélem , hogy jó sokáig velem lesztek :) amíg vannak olvasók addig van miért írnom nektek :) btw itt a zene :)
      https://www.youtube.com/watch?v=aS5b-WbF3ZI

      Törlés