21 szeptember, 2014

Mesélj magadról - 10.

A hét Hercegnője!
"Az igen!! o.O
a spanyol maffia főnök az apja, ez de durva, nem gondoltam volna hogy ilyen a családi háttere...
amúgy szerintem emiatt nézte ki magának Carlos, legalábbis ez az érzésem :)))))
nagyon nagyon fantasztikus volt, kövit szeretnék most rögtön :D siess vele kérleeek! :D ^^ ♥♥
xoxo"
-Rekka

Lisa Fosters 


A fürdőszobában ültem a pulton, egy szál törülközőben, ami valljuk be nem egy okos döntés, feltételezve azt, hogy Harold csak egy ajtónyira van tőlem. Bár ha eddig nem vágtam szájba a mai nap folyamán biztos , hogy ezért megkapná a magáét.
Igazából nem tudtam rá haragudni. Hiába, hogy alig ismerem, de tudom , hogy önszántából nem bántana meg, és nem okozna fájdalmat. Bár a feltételezés, és a rögtönzött leszűrés, hogy a maffia tagja vagyok, kicsit bántó, és tőle nagyon rosszul esett... megszoktam már
- Lis ...- kopogott be, megfontolt hangon.
- Mond! - válaszoltam flegmán. Akartam, hogy egy kicsit rosszul érezze magát.
- Kérlek, engedj be...- könyörgött.
- Mert ? - nevettem fel.
- Kérlek, fontos lenne...
- Valószínű beengedlek, épp fürdök.
- Már rég nem vagy a víz alatt. Ne akard, hogy betörjem azt a kurva ajtót.
- Sajnos várakozol.
- Lis, kérlek. Nagyon megköszönném ha végre kinyitnád.
- Miért ilyen fontos, hogy bejuss ide, eddig is teljesen megvoltál nélkülem ?
- Mert, nem szeretnék a csapba pisilni, ha nem haragszol. -szólt erőteljesen, mire kicsit csalódottan éreztem magam. Miért van az, hogy azt akarom egy kicsikét érezze rosszul magát, de még abból is én jövök ki szarul. Leugrottam a pultról, szorosabban fogtam magam köré a törülközőt, majd kitártam a fehér faajtót. Gondoltam kikerülöm, és amíg Ő itt bent időzik, addig felöltözök, de ezt Harry nem így tervezte. Amint megszüntettem a kettőnk közt lévő akadályt, mint egy vadállat indult meg felém. Hatalmas testével elém tornyosult, s tolt a mögöttem lévő fal felé, míg én tehetetlenül lépkedtem. Hátam koppant a fallal, míg Harry teljesen nekem préselődött. Lenézett rám sötétbe borult szemeivel.
- Megnyugodtál ? - kérdezte pimasz mosollyal, míg egyik kezét megtámasztotta a fejem mellett.
- Pisilnél, hogy kimehessek ? - kérdeztem vissza, mire felnevetett.
- Hazudtam - rántott vállat.
- Ja, neked ez ilyen könnyen megy. Gratulálok, díjat neked.- morogtam komor arccal, mire Harry szorosabban nyomta nekem magát.
- Abba hagynád végre? - kérdezte.
- Kiszorítod belőlem a levegőt is - nyávogtam. Kezemet felvezettem mellkasára, próbáltam eltolni amennyire csak lehet.
- Utálsz?
- Kéne ?
- Csak azt hittem, hogy...
- Nem utállak, csak rosszul esett, és egy kicsit csalódtam.
- Az még rosszabb - sóhajtott, majd eltávolodott tőlem, mire egy mély levegő hagyta el a szám.
Háttal támaszkodott meg a pultnak, és kezeit össze kulcsolta maga előtt. Lefelé bámult, ami idegesített, mivel nem tudtam semmit se kiolvasni a tekintetélből. Nem tudtam, hogy most megbántottam vagy csak játssza az ágyat.
- Rosszabb vagy mint egy óvódás -  álltam elé vigyorogva, s próbáltam oldani a feszülté váló hangulatot. Fejét rázva, kúszott egy vigyor az arcára, ami megmutatta gödröcskéit. Még mindig nem nézett rám,  pedig már majdhogynem olyan közel álltam hozzá, mint az előbb Ő én hozzám.
Mutató ujjammal megböktem egyik gödröcskéjét, mire felemelte a tekintetét, és teljesen belefúrta az enyémbe. Kisfiús mosoly jelent meg arcán, s úgy éreztem olyan mintha zavarba lenne, pedig én állok egy szál törölközőben előtte.
- Mi olyan nevetséges ? - kérdezte, mire elkezdtem kihámozni a kezeit egymásból.
- Köszönöm, hogy itt vagy - suttogtam alig halhatóan , majd kezeimmel átöleltem csípőjét és arcomat belefúrtam mellkasába.
- Ez nekem kellene mondanom - morogta bele a hajamba,majd egy csókot nyomott rá.

Fürdőszobai incidensünk után, Én felöltöztem míg Harold lezuhanyzott. Befeküdtünk az ágyba, és egymás felé fordulva, percekig csak néztük egymást. Elmosolyodtam mire Ő is.
- Mesélj magadról...- hangja halkan csengett. Félve tette fel a kérdést, bár én is tudtam, hogy még egy megsértődés nem tenne jót ennek a három napnak.
- Most komolyan ? - nevettem fel kínosan, mire csak bólogatott.
- Na jó - sóhajtottam. - Születésem óta tudtában vagyok milyen családi háttérrel rendelkezem, de soha nem akartam olyan lenni mint Ők. Ez nem azt jelenti, hogy az apám csak drogokkal és emberöléssel foglalkozott, mert a nőket jobban tisztelte bárminél is, de még is úgy voltam vele, hogy vannak álmaim amiket szeretnék elérni. Ez pedig apám terveiben nem igen szerepelt. Anyám meghalt mikor 15 éves voltam, tüdőrákban. Apu sokáig önmarcangolásba menekült, majd mikor felvetettem , hogy elköltözöm egyből észhez tért és újra belevágott minden legális és esetenként inkább illegális dolgaiba. - szemeim kezdtek az emlékekre könnyekkel megtelni, és szipogásom se maradt el.
- Értem, de most inkább mesélj magadról - arcomhoz emelte kezét, s letörölt egy kósza könnycseppet.
- Magamról ? -kérdeztem vissza.
- Csak is rád vagyok kíváncsi - közel hajolt arcomhoz, s csak várt. - Szabad Hercegnő ? - lustán bólintottam mire ajkait enyéimre nyomta. Csókja lassú, és vágyakozó volt. Egyik erős kezével átölelte derekam, s a lehetetlennél is közelebb húzott magához. Kezeimet tarkójára vezettem, göndör fürtjei közé túrtam.
- Folytathatod - hajolt el tőlem, mire felnevettem.
- Gonosz vagy - löktem vállon mire hátára gurult és csak nevetett.
Magához húzott, s így fejemet mellkasán pihentettem. Kis köröket rajzoltam csupasz mellkasára, néha pedig egy-egy tetoválását rajzoltam körbe. Eddig is tudtam, hogy sok minta díszíti testét, és múltkor is megtudtam egy kicsit figyelni, de ilyen közelről, teljesen más tészta a dolog.
- Magamról nem sokat tudni... Igazából ritka egy egyszerű ember vagyok. Imádok sétálni, és emberekkel lenni. Mindig is beakartam utazni a világot, mindig álmodozó voltam. Imádom a teát, na meg a kávét - lelkesedtem be. - A macskákat mindennél jobban szeretem, de igazából minden állatot imádok. Gimnáziumot végeztem Madridban, de Spanyolország egyik kis negyedében nőttem fel. Pincérkedni Monicától, a házvezető nőnktől tanultam, s ezután döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Röviden ennyi - zártam  a monológom, majd felnéztem Harryre, akinek csukva volt a szeme. Elnevettem magam.
- Ennyire azért nem vagyok unalmas!
- Fent vagyok - beszélt még mindig csukott szemmel. - Csak elképzeltelek kicsinek.
- Most mondhatom, hogy pedofil vagy ? - nevettem fel hangosan.
- Hééé! - szólt rám, majd egy mozdulattal csak szimplán maga alá gyűrt.
- Tényleg - jutott eszembe. - Hány éves is vagy ? - kérdeztem meg, mivel a legegyszerűbb infókat se tudtuk egymásról.
- Te ? -kérdezett vissza pajkosan mire elmosolyodtam gyerekességén.
- Mondjuk úgy 22 - húztam el a szám gondolkodva, mire Harry arca hófehérre váltott.
- 22 ? -kérdezett vissza.
- Mert ? -húztam fel szemöldököm.
- Ja, nem. Csak idősebbnek néztelek, mármint a felfogásod, a hozzáállásod, és a kinézeted - nézett rajtam végig, féloldalasan. Legurult rólam, így én kaptam a lehetőségen és ráültem csípőjére.
- És te ? - kérdeztem mosolyogva. Csak bámult zöld szemeivel, de válaszolni nem akart. Zavart, talán szégyenli a korát?
- Csak kérlek... ne utálj meg! - hunyta le szemeit.
- Ezért miért utálnálak meg ? - nevettem ki. -Hol élsz te a középkorban ?
- Lehetséges - mosolygott kisfiúsan. - 31 - köszörülte meg a torkát, s az évek hallatán most én lepődtem meg.
- Ohm - szívtam be alsó ajkam.
- Erről beszéltem...- sóhajtott.
- Nem nem! - tiltakoztam. - Teljesen jó korban vagy - ahogy kimondtam, rögtön megbántam. Jézus Lis, égesd még magad, persze.
- Igen ? - húzta fel szemöldökét, és széles vigyor jelent meg az arcán.
- Jaj, nem úgy gondoltam. Perverz. - leszálltam róla, majd befeküdtem a helyemre. Magamra húztam a takarót, és háttal fordultam neki. Hallottam harsány nevetését, ami engem is erre késztetett, hisz mind ketten tudtuk, hogy játszok. Éreztem mocorgását, majd a takaró meglibbenését, és máris érezhettem izmos mellkasát hátamnak nyomódni. Lábaim közé tolta egyik combját, derekamat egyik erős kezével átölte, s arcát nyakamba fúrta.
- Minden estét így akarok eltölteni! - jelentette ki, mire vigyorom még szélesebb lett.
Nem azért mert ilyen közel feküdt hozzám, egy szál pamut melegítőben, hanem mert szex nélkül is azt mondta, hogy ilyen estéket akar.

----------------------------------------------
Hello Mindenki!

...és igen két hét után vissza tértem, és egy részt hoztam nektek. Imádlak titeket, mert napról- napra csak boldogabbá tesztek. 55 eladott ember van a blogon, ami eddig még egy blogom se volt. SZUPEREK VAGYTOK.
Megpróbálom a következő részt minél hamarabb hozni, de nem ígérek semmit, de a csoportban mindenről értesültök :)
Írj egy hozzászólást, hogy te lehess a következő hét Hercegnője! :)♥

Ölelés a tanyáról, Txx

12 megjegyzés:

  1. Ohh, én lettem a hét hercegnője, köszii :D <3
    Egyébként ez is szuper lett. ;))) kissé megdöbbentem hogy Harry ennyi éves azt.hittem hogy max 25 éves lesz, de valahogy így.izgissebb :DD
    Várom már a kövi részt, siess vele :DD <3 <3 xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Rekka,
      Igen, sokat gondolkoztam, hogy pontosan mennyi is legyen az annyi, de így valahogy én is izgalmasabbnak érzem, és nem akartam Harry fiatalnak beállítani, mivel lesznek még itt ügyek, ami nem lenne kompatibilis 20-as életkorral :D♥
      Köszönöm, hogy írtál, és sietek :)

      Törlés
  2. Hahi! Egyszerűen imádom! Már nagyon vártam a következő részt, és meg is kaptam. Baromi jó lett! Harry annyira cuki, hogy öregnek képzeli magát.. csodálatosan írsz! Per-fect!

    Smaccantás, Laure :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Laure P'Lauren,
      Sajnálom, hogy ennyit kellett várnod, de remélem nem okoztam csalódást :) Harry minden helyzetben cuki ;) Még idősen is :)

      Törlés
  3. Istenem *.* :)
    Ez annyira aranyos.Liza teljesen más ember lesz ha Harry vele van.Harry pedig annyira édes ezzel a kisfiús viselkedésével.És a vége..Hat az valami elmondhatatlanul aranyos lett:)
    Siess a kövivel kérlek :) Fanatszikus írsz :* ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nelli Szántó,
      A szerelem megváltoztatja az emberek, mondani szokás. Az már más tészta, hogy szereplőink szerelmesek -e :) De az idő múlásával minden kiderül :)
      Örülök, hogy tetszett:) És köszönöm a kommentedet :)

      Törlés
  4. Szia. Imádom a blogodat! A rész nagyon, jó lett.
    Egyébként ha nem, lenne baj benne lennél, egy cserében? Ha igen. Akkor kérlek nálam válaszolj. Itt> http://darklovebettydirectioner.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Angel of Death,
      Köszönöm szépen, és persze benne vagyok :) már írtam is ;)♥

      Törlés
  5. Hát ja. Vannak blogok amiket olvasunk. Várjuk a következő fejezetet és ülünk. Viszont van EZ a blog amire ha 1 hónapot is kell várni azt is kibírbám akár fél lábon szökdécselve. Mert jó ilyet olvasni.
    Puszi: Vanda x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Vanda,
      Kommented elején egy kicsit megijedtem.... de jó bevezetést adtál a véleményednek :) Örülök, hogy ennyire tetszik, de tartsd meg a két lábad, mert szükséges lesz még :) :* És megpróbálok nem sok időt kihagyni a részek között, ne keljen sokat várni :)

      Törlés
  6. Megígértem be is tartom :* imádtam, mikor megláttam, hogy hoztad enyhe fangirlinget kaptam, és miután elolvastam mégegyet. És most már csak várni kell, hogy hozd a kövit.... Majd legfeljebb újraolvasom az egészet mindegy csak ezt tudjam olvasni


    Ölel:
    Lilly <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én akkor kapok kisebb fajta rohamot, mikor meglátom hogy írtatok :) Nagyon jól esik, és köszönöm :) Ígérem nem kell sokat várnotok :)

      Törlés