13 július, 2014

Real Harold - 04.

Hi My Beauty!

Elérkeztünk a negyedik részhez, ami csodálatos.25 olvasó, 3055 oldalmegnyitás, egy kritika , egy csoport.
Happy mindenki! Viszont az előző részhez annyira nem aktívkódtatok, ami nekem egy kicsit fáj... és jött egy nem tetszik pipa is... :(  

------------------------------------------------------

- Ugye tudod, hogy az állásommal játszom ? - kérdeztem, majd egy újabb eperért nyúltam. Harry az egyik fotelben terpeszkedett, én pedig az ölében ültem. Nem tudom, hogy kerültünk ilyen helyzetbe, de a második üveg bor hatásának tudom be. 
- Most félnem kellene? - felnevetett, mire én gyengén vállon löktem. - Most verekedni szeretnél? - húzogatta a szemöldökét. 
- Hagyj.- megittam az utolsó pár cseppet is a poharamból, így könyörgő tekintettel néztem Harryre, akinek jobb keze melletti kis asztalkán pihent az üveg.
- Nem volt már így is sok?- de már töltötte is a poharamba a vörös színű folyadékot, ami csak ködösíti az ember elméjét.
- Honnan tudja a neved? - kérdeztem, ezzel teljesen terelve a témát.
- Hosszú sztori.- sóhajtott, majd eltüntettet egy epret, és rám nézett. Arckifejezésemet látva egy újabb sóhaj hagyta el a száját, majd beszélésre bírta magát.
- Minden nyáron ide jövök "nyaralni".- rajzolt idézőjeleket a levegőbe, mikor elhagyta formás ajkait a nyaralni szó.
- És ? - türelmetlenkedtem.
- Szerinted ? - nézett rám zavarodott tekintettel.
- Lefeküdtetek ? - már fel is pattantam, és kezdtem dühbe gurulni, a semmiért. Azt hiszem túl sokat ittam, ezért vagyok féltékeny olyan dolgokra, amikre nem kellene, és így csak lejáratom magam Harry előtt.
- Nem erre akartam kilyukadni... Azt akartam ezzel mondani, hogy mivel mindig itt vagyok így már szinte ismerősként köszöntenek a hajón.- magyarázta.
- Lefeküdtetek ? - ismételtem a kérdést.
- Le.
- A francba Harry.- szitkozódtam. 
Valamiért egy olyan rögeszme ülepedett le a fejemben, ami csak is azt bizonygatja, hogy Ő csak azért jön ide, hogy pincérlányokat fektessen meg. Minden nyáron egy-két lány kiköt nála, ami neki egyfajta nyaralás.
- Hova mész ? -kérdezte, majd Ő is felpattant a fotelből, mikor már látta hogy a táskámat szedem és veszem fel a cipőmet. 
- El innen.- nem néztem rá, nem akartam a szemébe nézni. Akkor úgyis megadom magam, és ebben a helyzetben ez csak baj, és szívás lenne. 
- Most komolyan kiborulsz azért, mert lefeküdtem Cintyával ? - gúnyos nevetés hagyta el a számat a kijelentésére. 
- Nem borultam ki.- vágtam rá.
- Akkor féltékeny vagy, ami szerintem rohadt nevetséges, azt figyelembe véve, hogy csak egy éjszaka volt, és semmit több.
- Ettől most jobban kellene éreznem magam ?- fordultam felé idegesen. A kicsit részeg Lisa, egy idióta Lisa. 
- Veled meg itt borozgatok, holott már rég széttetted volna a lábad. - a kezem csattant Harry arcán, a mai napon másodszorra sikerült teljesen kiborulnom miatta. 
- Lehetetlen vagy. - sóhajtott majd az ajtóhoz sétált és bezárta.
- Mi a faszomat csinálsz ? - léptem oda, majd arrébb tolva őt rángattam az ajtót. 
- Ad ide azt a kibaszott kártyát Harry.- szűrtem a fogaim közt.
- Inkább nyugodj meg és ülj vissza a seggedre.- helyet foglalt az egyik fotelben. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Ő megaláz, én megütöm, erre Ő bezár, én meg szenvedek. 

*** Harry Styles ***

Tudtam, sőt inkább csak reméltem, hogy az ital miatt ilyen "ellenszenves", és valójában nem is haragszik rám. Figyeltem ahogy duzzogva helyet foglal az ágyon, körülbelül öt méterre tőlem. 
- Most komolyan ott fogsz ülni ? - kérdeztem hitetlenkedve.
- Hagyj már békén! Kurvára nem vagyok rád kíváncsi.- üvöltötte felém a szavakat. Megütött a felismerés, miszerint csodás arcán, kósza könnycseppek folynak végig. 
- Nah jó...- álltam fel hirtelen és megindultam felé. - Azért idáig nem akarom, hogy fajuljon a dolog. 
- Tűnj el.- suttogta, majd arrébb húzódót ahogy helyet foglaltam mellette az ágyon.
- Kérlek.- térdeit felhúzta és átkarolta őket, megtámasztva állát is rajtuk.
- Ne kérj te semmit, azt nem itt kell.- nyers volt, amit nem akartam.
- Lisa, sajnálom.- végig simítottam a hátán amibe beleremegett.
- Miért van az ...- felemelte a fejét, és letörölte a könnyeit. - Te mindig csak utólag döbbensz rá a szavaid súlyára... Abba bele se gondolsz milyen ez például nekem?  Hogyan esik mikor a fejemhez vágsz olyan dolgokat, amiket később megbánsz, és bocsánatot kérsz, én hülye meg megbocsájtok... mert nem tudom. Van valami ami megfogott benned, de az ilyenekkel mindent lerombolsz. Mindent.- hangsúlyozta a szavakat. Én pedig azt se tudtam, hogy most mit csináljak. A szavai őszinteségében egy percig sem kételkedtem, de nem tudhattam, hogy most hányadán is áll az irántam érzett érzelmei terén.
- Hercegnő...
- Ne szólíts így!
- Nézz rám, kérlek. - egy dühös sóhaj hagyta el formás ajkait, majd rám nézett. 
Szemei csillogtak a sós könnyektől, arca piros volt. Egy kósza hajtincset tűrtem füle mögé, majd közelebb hajoltam hozzá. Leengedte térdeit, így én kapva az alkalmon átkaroltam a derekát és erőteljesen rántottam magamra, így lovagló ülésben ült az ölemben. Szerencsés elhelyezkedésemnek híven, neki dőlhettem az ágy háttámlájának. Kezemet az arcához vezettem, majd végigvonva álla vonalán, egészen a füle mögötti részig, bizsergető érzést váltottam ki belőle. Lehunyta csodásan ragyogó szemeit, így esélyt adtam annak a gondolatnak, miszerint itt az ideje cselekedni. Lágy csókokkal leptem el állát, majd oldalt az arcát. Füle mögötti puha részt óvatosan csókoltam meg, kiváltva belőle így egy apró sóhajt.Vissza tértem arcához, és homlokomat az övének támasztottam. Szaporán vette a levegőt, mint aki most futott le egy egész maratont.
Közelségének hála ajkaink súrolták egymást.
- Megcsókolhatlak ? - kérdeztem, reményekkel teli vággyal. 
- Bocsánatot fogsz kérni érte ? 
- Soha. - ahogy kimondtam a szót máris az ajkaimat övéinek préseltem. Vártam, de már eluralkodott egy részemen a férfi, így alsó ajkát a fogaim közé véve, értem el a végső célom. Nyelvem az övével találkozva, vad táncot járt, és mindkettőnk törekedett a dominanciáért. Derekát átkarolva minél közelebb próbáltam húzni, de nem kellett erőlködnöm, magától mászott még jobban rám. Hajamba túrt, és óvatosan kezdett babrálni kósza tincseimmel. Mondhatom, sőt inkább kijelenthetem, hogy még soha életemben nem volt részem ilyesfajta csókba. Mindig a kapkodás, az érzelemmentes turkálás egymás szájában. Ez volt amit nap mint nap megtettem. De Lisával képtelen lennék így viselkedni, túl tökéletes ahhoz, hogy olyasvalaki mint én, úgy bánjon vele, mint egy ronggyal.
Levegőhiány miatt elváltunk, de a közelsége megmaradt. 
- Kinyitod végre az ajtót ? - az állam a padlót súrolta.
- El akarsz menni ? - kérdeztem csalódva, majd figyeltem ahogy lemászik rólam.
- Kinyitod ? - fordult felém még az ágyon ülve.
- Ki.- hangom mint egy kisfiúé, akitől most vették el az utolsó csokit.
- Akkor nem. - vágta rá halkan, s elkezdett vetkőzni.
- Bonyolult vagy. - ráncoltam a homlokom. - Mit csinálsz?
- Alszom.- magyarázta. Egy szál fehérneműben bújt a selyemtakaróm alá, nekem pedig nagyon kevés kellett ahhoz, hogy ne ugorjak rá és tegyem magamévá most rögtön. 
Levetkőztem én is, így már csak egy bokszerben másztam be az ágyba. 
- Jó éjt.- nyomott egy lusta puszit az arcomra , majd nekem háttal feküdve hunyta le szemeit.
- Ezt te se gondolod komolyan.- sóhajtottam, majd lemondva minden esti szórakozásomról, vettem még egy utolsó mély levegőt, és elmerültem az álmaim vad világában, ahol Lisa már rég alattam suttogja, hogy mennyire tetszik is neki amit vele csinálok.
------------------------------
Kommentelj ;)

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most találtam rá a blogodra és........IMÁDOOOM!!!!!!
    Siess a kövivel!
    Puszi: Gigi

    VálaszTörlés
  2. Awh *-* nagyoooooooooon jo lett *______* (bocsi a rovid komiert,de nem jutok szohoz:p)

    VálaszTörlés
  3. Szia :) Tetszik nagyon a sztori, de nagyon idegesítő ez a "nah" meg "jah"! Ez nem egy chat beszèlgetès, ezèrt olyan nem ideillő. Nem szeretnèlek megsèrteni, a világèrt sem mert nem az a cèlom, de szerintem szebbè tennè a fogalmazásod, ha elhagynád a h betűt ezeknèl a szavaknál. Egyèbkènt tetszik ahogy írsz, ez az egy azonban, legalábbis számomra, elèggè rontja az összkèpet.... Ez csak egy tanács, ès tudom, hogy mindenki utálja a kèretlen tanácsot, szóval nem muszáj megfogadnod, de ezen az egy dolgon változtatnèk a helyedben. :) További sikereket kívánok az írásodhoz! Puszi, Aideen Fresher

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Wáow, köszönöm, de tényleg.
      Én szeretem ha az emberek tanácsokat adnak, és általában meg is fogadom őket ;) Szóval köszönöm, ezentúl oda figyelek :) És remélem követed majd a történetem :)♥

      Törlés
  4. Óóó, nagyon nagyon tetszett, sőt imádtam :D Lisa helyében én is így reagáltam volna, arra amit Harry mondott..
    Már nagyon várom a következő részt, hihetetlenül kíváncsi vagyok rá. Hamar hozd a kövit! :D :D :33 xx

    VálaszTörlés
  5. Nem jutok szóhoz. Egyszerűen fantasztikus volt. Imádtam. Nem győzöm kivárni a következő fejezetet, szóval nagyon igyekezz ha nem akarod, hogy megőrüljek.

    VálaszTörlés